Over i4marketing

“Creativity is intelligence having fun.” – Albert Einstein

roderik derksen
walburghuys

i4marketing

i4marketing, "eye" voor marketing zegt het misschien al. Een oogje hebben voor marketing. In 2009 heb ik (Roderik Derksen)  i4marketing opgericht - na mijn studie marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen en enkele jaren bij een toonaangevend internetmarketingbureau.

Sinds 2009 adviseer ik bedrijven in diverse branches over hun marketingactiviteiten en marketingstrategie.

Ik ben bevoorrecht mijn klanten in heel Nederland te kunnen bedienen vanuit het prachtige Walburghuys aan het Martinikerkhof in Groningen.

Met veel plezier

Misschien een cliché, maar ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Door zelfstandig te werken heb ik de vrijheid om echt te ondernemen. Dit resulteert in een brede range van klanten waardoor ik blijf leren en de opgedane ervaring weer door kan geven aan nieuwe klanten.

Samen met mijn klanten creëren wij een gezond werkklimaat, dan wel op strategisch, tactisch of op operationeel niveau. Meegroeien met de klant geeft mij de waardering voor de gedane werkzaamheden.

Bent u mijn volgende klant?

In mijn "vrije" tijd hou ik van ondernemen buiten mijn vakgebied en heb ik samen met een compagnon VanWoot opgericht. In 2017 zijn we gestart met een serie skylines voor steden als wanddecoratie. Zoals de prachtige skyline van Groningen.